Projekbeskrivelse

LYNHURTIGT BREDBÅND

Bestil DIT bredbånd uden TV, med betinget medlemskab af foreningen for 65 kr. pr. mdr.

Sådan gør du:

Priser april 2020

Nye priser er gældende pr. 1. april 2020. Alle priser er inkl. moms

Bredbåndspakker vilkår

• LYNHURTIGT BREDBÅND MED RA-NET

• Stabilt og hurtigt bredbånd til foreningspriser

• RA-NET er udbudt gennem Ringsted Antenneforening med tilhørende support.

DK149,-pr. måned

DK199,-pr. måned

DK299,-pr. måned

349,-pr. måned

399,-pr. måned

Praktisk information Bredbånd:

Internet – Bredbånd pr. 1.4.2020:
100/10 149,- pr. mdr.
200/30 199,- pr. mdr.
350/50 299,- pr. mdr.
500/50 349,- pr. mdr.
1000/60 399,- pr. mdr.

Det kræver et nyt modem for at kunne få RA-Net. Der vil fra januar måned blive åbnet op for
bestilling af internet hos RAF.

Der vil ske en kollektiv opsigelse overfor YouSee, men det er en god ide selv at gøre det også.

Hvis du har en YouSee mail, så kan du gratis få lavet og overført din mailbox i RA-Net.
Nærmere information kommer indenfor 14 dage.

Vejledning i opsætning af det nye modem vil indgå i kassen med det nye modem. Vi vil være til rådighed på telefonen, for hjælp til opsætning af modem.

Fra januar måned vil det være muligt at bestille internet, og afhente modems på kontoret Fredensvej 36, 4100 Ringsted.

Som noget nyt vil det pr. 1.4.2020 være muligt at bestille bredbånd uden TV, men betinget medlemskab af foreningen for 65 kr. pr. mdr.

Jeg betaler for 1000 mbit, men måler kun ca. 950 mbit?
En mindre procentdel af hastigheden benyttes til at flytte data, dette kaldes en ”IP-Overhead” hvilket man ikke kan undgå at tabe.

Jeg får en meget lavere hastighedstest end jeg betaler for:
Der kan være flere årsager til du taber hastighed:

1. Benyt venligst testserveren: speedtest.asom-net.dk
  2. En trådløs forbindelse er altid svagere end en kablet; benyt derfor altid et internetkabel direkte fra modem til din enhed, når du måler din hastighed.
    Hastigheden for dit internet kan kun garanteres via kablet forbindelse, ikke trådløst.
  3. Hvis du vil måle din trådløse internethastighed, vil du altid tabe noget hastighed, dette kan ikke undgås, uanset leverandør.
    Du kan dog optimere processen: Placér dig tæt på modem. Stil dig fx 1.5 meter fra modem og påbegynd målingen via speedtest.asom-net.dk.
  4. Er mit internetkabel godt nok? Dit internetkabel skal som minimum være et CAT5E eller bedre, for at levere nok signal.
  5. Er mit netværkskort godt nok? Selv helt nye bærbare har ikke altid et ’gigabit-netværkskort’, dette betyder at de ofte kun kan trække 100 mbit.
  6. Er min enhed god nok? Hvis enheden er af ældre dato eller generelt er sløv, vil den højst sandsynligt heller ikke kunne nedhente en hurtig internethastighed.
  7. Bruger jeg en god nok internet browser? Brug altid en opdateret browser, fx de seneste versioner af Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Afhent dit modem allerede i dag