NYHEDER2020-02-04T14:39:45+00:00

Hvad sker der i 2020

Hvad sker der i 2020

Ringsted antenneforening skifter udbyder. Vi vil fra d. 1. april 2020 ikke længere få YouSee TV, men Canal Digital og Viasat. Dette betyder naturligvis ændringer for dig som medlem – men til gengæld vil du får en samlet total medieleverandør som giver dig en samlet pakke.

• Vi får nye TV kanaler og TV pakker

• Ringsted antenneforenings leverer eget internet. www.ra-net.dk.
    Du kan allerede nu oprette ny mail-adresse.

• Tilgå de nye TV-pakker på samme vis som i dag det kræver ikke en TV boks. Dog kan TV-boks enten lejes eller købes via Ringsted Antenneforening hvis man gerne vil kunne optage udsendelser mv.

Find dine spørgsmål her:

Ringsted antenneforening har på denne side gjort det nemt og overskueligt for dig som nuværende medlem eller som NYT medlem at se priser, programpakke samt hvordan under de enkelte produkter vi tilbyder.

KONTAKT INFO:

Mobile: 57 67 57 30